ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ SEO

Ο πιό ισχυρός και διαδεδομένος τρόπος αναζήτησης επιχειρήσεων , προιόντων και υπηρεσιών σήμερα είναι οι μηχανές αναζήτησης, τα ευρετήρια του Ιντερνετ. Η κατάταξη μιάς ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων σε σχέση με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, είναι το αποτέλεσμα συνεχούς και επίπονης προσπάθειας, που ονομάζεται S.E.O (Search Engine Optimization).

Ο όρος αναφέρεται γενικά σε όλες τις μηχανέςαναζήτησης που υπάρχουν στο Ιντερνετ, όμως συνήθως αναφέρεται στις μεγαλύτερες και πιό συχνά χρησιμοποιύμενες μηχανές αναζήτησης, που είναι Google,Yahoo και MSN.

 

Η διαδικασία SEO περιλαμβάνει μια σειρά επεμβάσεων στον πηγαίο κώδικα της σελίδας, αλλα και στο περιεχόμενό της, ώστε να είναι "φιλική" στα πρότυπα των απαιτήσεων της κάθε μηχανής  αναζήτηζης, αλλα και να διεκδικεί την καλύτερη δυνατή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζητήσεων.

 

H Βελτιστοποίηση αυτή, έχει άμεσο αντίκτυπο στις εμφανίσεις και την επισκεψθμότητα ενός ιστοχώρου, με συνέπεια και τα κέρδη που αποφέρει. Η Evresis αναλαμβάνει την διαχείριση SEO με αποτελεσματικό τρόπο, που είναι άμεσα αισθητός και ορατός μέσα απο την αύξηση επισκεψιμότητας και κερδοφορίας που αποφέρει. 

 

Υπάρχουν βασικές παρεμβάσεις τις οποίες θα πρέπει κατ' ελάχιστο κάθε σελίδα να περιέχει, όπως το ακόλουθο κομμάτι κώδικα, που πρέπει να βρίσκεται  συμπληρωμένο με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά :

 

 

 

Μέχρι και πιο πολύπλοκες ρυθμίσεις, που σε συνδυασμό μεταξύ τους μπορούν να φέρουν το επιθυμητο αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα συγκεκριμένα "custom" πεδία (tags) που στοχεύουν σε συγκεκριμένα ευρετήσρα, αναζητήσεις, και "εξυπνα" scripts.

Η Evresis αναλαμβάνει την αρχική διαμόρφωση  SEO ενός ιστοχώρου με κόστος εφ' άπαξ 300 €, και σε περιπτώσεις όπου αυτό είναι κρίσιμο και απαιτείται, την διαρκή παρακολούθηση και βελτιστοποίηση με μηνιαίο κόστος 80 € .

Η πολιτική υπηρεσιών μας  και τιμολόγησης ειναι απόλυτα συμβατή και εναρμονισμένη με την ορθή πρακτική διαχείρισης διαφήμισης τρίτων όπως αναφέρεται στο ακόλουθο έγγραφο της Google: ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ GOOGLE: Οδηγός διαφημιζομένων: συνεργασία με συνεργάτη τρίτου μέρους

 

 

ΔΩΡΕΑΝ Καταχώρηση σε μηχανές Αναζήτησης!
FREE Site Submission!
URL:
E-mail:
Add Free Site Submitter to Your Website - Click Here!
Default Engines Additional Engines
AtomicBot
Burf
Claymont
FyberSearch
Google
Google-ca
Google-fr
ScrubTheWeb
SplatSearch
Subjex
Unasked
Walhello
Abacho (.de)
Acoon (.de)
BigFinder
ExactSeek
OnSeek
SearchEngine
SearchSight
SearchWarp
WebWizard

Search Engine Optimization
Website Traffic Top Ranking

ΔΩΡΕΑΝ πληροφόρηση θέσης του site σας στις μηχανές αναζήτησης!
FREE Search Engine Ranker!
Your Url:
E-mail:
Keywords:  
   
All Major Search Engines:
AltaVista AOL DirectHit Euroseek
Excite FAST FindWhat GOeureka
Google Goto HotBot Looksmart
Lycos MSN Netscape NorthernLight
Sprinks Teoma WebCrawler Yahoo

Search Engine Submission - Top10 Position - Get Traffic

Add Search Engine Ranker to your site!
ΔΩΡΕΑΝ Ανάλυση Meta δηλώσεων του site σας!
FREE Meta Tag Analyzer!
Your Url:  
   
Search Engine Optimization Services!

Search Engine Submission - Top10 Ranking - Get Traffic

Add Free Meta Tags tools to your site!

 

Please publish modules in offcanvas position.